Home / Tag Archives: Sketerra sociale

Tag Archives: Sketerra sociale

Skëterra sociale që të mohon dhe ditën e Zotit

Fatmira LOCI- Duke kërkuar të dhëna mbi papunësinë dhe pagat e ulëta, kryelajmet që hasen shpesh, janë: “Shqipëria, vendi me pagat më të ulëta në rajon” (euronews.al); “Dhjetë shtetet me rrogat minimale më të ulëta, (albinfo.ch) ku vendin e tretë e zë Shqipëria, mbas Egjyptit dhe Venezuelës”; Sipas të dhënave …

Read More »

Skëterra sociale që të mohon dhe ditën e Zotit

Fatmira LOCI- Duke kërkuar të dhëna mbi papunësinë dhepagat e ulëta, kryelajmet që hasen shpesh, janë: “Shqipëria, vendi me pagat më të ulëta në rajon” (euronews.al); “Dhjetë shtetet me rrogatminimale më të ulëta, (albinfo.ch) ku vendin e tretë e zë Shqipëria, mbas Egjyptit dheVenezuelës“;  Sipas të dhënave të INSTAT:“Pagat në …

Read More »