Home / Tag Archives: Skender Drini

Tag Archives: Skender Drini

6 VITE NGA VDEKJA E SHKRIMTARIT SKËNDER DRINI

Nga Albert VATAJ- Pakohja e ikjes së Skënder Drinit, fikja e trishtë e një zëri që ndezi zemra dhe ndriti mendje Largimet e atyre që marrin në udhën pa kthim, shumë më pak se ç’lënë është gjithnjë një ikje e pakohë, një lamtumirë që lë zemra të krisura e dhimbje …

Read More »