Home / Tag Archives: skena politike

Tag Archives: skena politike

DONALD TRUMP, DIL NGA SKENA POLITIKE!

Për katër vjet, Donald Trumpi përgatiti me gënjeshtra dhe propagandë sulmin ndaj Kapitolit në Uashington. Duhet të parandalohet me të gjitha mjetet që ai të kandidojë përsëri… Nga Ines POHL – Jo, ngjarjet e 6 janarit nuk ishin një shkarje. Ato nuk ishin as rastësi. Ato ishin pasoja e pashmangshme …

Read More »