Home / Tag Archives: sjell fat

Tag Archives: sjell fat

Sjell fat, pjellori dhe begati! Kjo është legjenda dhe kuptimi simbolik pse të gjithë duhet ta kemi afër

Breshka është një kafshë që përfaqëson këmbënguljen, elasticitetin, forcën, por edhe jetëgjatësinë. Konsiderohet një krijesë e mençur dhe ndër ata që mund të mbrohen më mirë, për shkak të karapacisë së saj. Le të shohim së bashku njëfarë legjende dhe simboliken e saj. Breshka është një nga kafshët më të …

Read More »