Home / Tag Archives: situaten epidemiologjike

Tag Archives: situaten epidemiologjike

Vetëm 1 nga 10 të sëmurë kronikë vaksinohen, mjekët në Shkodër alarm për situatën epidemiologjike

AURORA SHPATAJ/ Në shumë qendra shëndetësore kanë mbaruar vaksinat e gripit sezonal dhe s’dihet se kur mbërrin kontigjenti i dytë, i 368 mijë vaksinave të porositura në total nga Ministria e Shëndetësisë. Në Shkodër, në një prej qendrave më të medha shëndetësore, nuk e përfiton vaksinimin më shumë se 1 …

Read More »