Home / Tag Archives: site

Tag Archives: site

6 site ku mund të lexoni libra online

Në #njetuferrezeshneperre flasim çdo javë për librat, të mirat që leximi sjell në jetët tona dhe sugjerime mbi letersinë që vërtetë vlen të lexohet. Këtë javë mendova të prezantojmë së bashku një tjetër  temë interesante e cila lidhet me të lexuarin dhe mendoj se do t’i vijë në ndihmë çdo …

Read More »