Home / Tag Archives: Shqiperi

Tag Archives: Shqiperi

Mbledhja e përbashkët qeveritare Shqipëri-Kosovë, ja marrëveshjet që pritet të miratohen sot

Zbardhen disa prej marrëveshjeve që pritet të miratohen sot mes qeverisë së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës. Mbledhja do të mbahet rreth orës 10:00 në qytetin e Elbasanit, ku një prej marrëveshjeve është ajo për sigurimet shoqërore. Gjithashtu pritet që të formoset dhe marrëveshja për lejet e qëndrimit në afat …

Read More »

Shqipëri/ Familjet kredimarrëse me përqindjen më të lartë: Pamundësi për të shlyer këstet

Një studim krahasues i Bankës Qendrore të Austrisë, i bazuar në anketë, tregoi se, gjatë vitit pandemik 2020, familjet huamarrëse në Shqipëri kishin përqindjen më të lartë të moskorrektësisë në pagesën e kredive në banka. Siç shihet në grafikun bashkëngjitur, gati 40% e familjeve huamarrëse në Shqipëri kishin pasur së …

Read More »

Operacion i madh anti-drogë mes Gjermanisë, Spanjës dhe Shqipërisë, 107 të arrestuar

Një operacion i madh antik-drogë është realizuar mes Gjermanisë, Spanjës dhe Shqipërisë. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu, ndodhet në Madrid, ku po merr pjesë në konferencën e përbashkët, për prezantimin e rezultateve të megaoperacionit të përbashkët të koduar “DOBRA”, në kuadër të të cilit u godit …

Read More »