Home / Tag Archives: salla studimi

Tag Archives: salla studimi

Arkiva novatore në qytetet e Shqipërisë

Ardit Bido Salla studimi në çdo cep shqiptarie. E nisëm dje në Gjirokastër, me kryebashkiakun Flamur Golemi dhe ministrin Bledi Çuçi zbatimin e projektit më ambicioz të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave ndonjëherë: hapjen e sallave fizike të studimit të DPA në çdo qytet të Shqipërisë dhe çdo qytet shqiptar …

Read More »