Home / Tag Archives: ruci

Tag Archives: ruci

Dita e Portugalisë, Ruçi uron homologun Rodrigues: Vendi juaj, kontribut për zhvillimin, paqen dhe integrimin europian

Me rastin e Ditës së Portugalisë, Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi, i ka dërguar një letër urimi Presidentit të Asamblesë së Republikës, Eduardo Ferro Rodrigues. Në letrën e tij, Ruçi thekson se “Portugalia është bërë sot një vend i përparuar, anëtare e NATO-s dhe Bashkimit Europian dhe një kontribuese e …

Read More »