Home / Tag Archives: rrugor

Tag Archives: rrugor

Ndryshimet në Kodin Rrugor/ Ashpërsohen gjobat për alkoolin dhe përdorimin e celularit në timon

Parlamenti ka miratuar  ndryshimet e bëra në Kodin Rrugor. Në fillim të këtij viti janë bërë disa ndryshime në ligjin për rregullat dhe sinjalistikën rrugore me qëllim ashpërsimin e masave dhe gjobave ndaj personave që i shkelin ato. Pas shqyrtimeve dhe miratimeve në komisionet përkatëse, projektligji i ndryshuar ka kaluar …

Read More »