Home / Tag Archives: rrezik

Tag Archives: rrezik

A ËSHTË NË RREZIK DEMOKRACIA AMERIKANE?

Nga Dr. Ernest NASTO – Kohët e fundit në mediat e Shteteve të Bashkuara janë shtuar polemikat lidhur me të ardhmen e sistemit politik të vendit, dhe, siç po ndodh gjithmonë e më shpesh, diagnozat e shprehura nga secili krah i spektrit politik, janë krejt të ndryshme. Gjithashtu, para pak …

Read More »