Home / Tag Archives: Rreshje

Tag Archives: Rreshje

Vijojnë reshjet masive të shiut, situatë problematike në disa qarqe, rrugë të shkatërruara në Lezhë e Librazhd

Vijojnë pa ndërprerje reshjet masive të shiut, në mbarë vendin, duke përkeqësuar situatën nga përmbytjet. Situatë problematike paraqitet në disa qarqe të vendit si në Lezhës, Shkodrës, Vlorë, Durrës, Elbasan, Librazhd, etj Deri më tani raportohet për mijëra hektarë tokë të përmbytur, si dhe rrugë të prishura e shtëpi të …

Read More »