Home / Tag Archives: rregullorja e re

Tag Archives: rregullorja e re

Rregullorja e re/ Gazetarët nuk tërhiqen: Mos largohemi fizikisht nga komisionet! Sekretari Gjonçaj rendit arsyet

Gazetarët nuk tërhiqen dhe kërkojnë që të vijojnë të jenë prezentë fizikisht në komisionet parlamentare të Kuvendit. Në mbledhjen që po zhvillohet në Kryesinë e Kuvendit po diskutohet për rregulloren e re, një prej të cilave është dhe ndalimi fizik i mediave në komisione për të kaluar në një ‘newsroom’. …

Read More »