Home / Tag Archives: rregullore

Tag Archives: rregullore

Mbahet takimi me gazetarët, kreu i Unionit: Ndryshimet në rregullore ti besoheshin Kuvendit të ardhshëm.

Kuvendi dhe gazetarët po zhvillojnë takimin pas protestës për rregulloren e re që ndalojnë mediat në komisionet parlamentare. Kreu i Unionit të Gazetarëve, Aleksandër Çipa ka deklaruar se për këtë rregullore duhet kohë, të dëgjohen sugjerimet e medias dhe më pas ta vendosë Parlamenti i ardhshëm. Nga ana tjetër Sekretari …

Read More »