Home / Tag Archives: rregulla

Tag Archives: rregulla

COVID-19, Austria shton masat e sigurisë në kufi, ja rregullat qё duhet tё dini para se tё udhёtoni

Autoritet austriake kanё shtyrё sёrish rregullat pёr lёvizjen e shtetasve tё huaj drejt Austrisё. Ky bllokim ёshtё bёrё me qёllim, parandalimin, frenimin dhe menaxhimin e pёrhapjes sё virusit tё Koronёs COVID-19. Kёto rregulla vazhdojnё tё jenë në fuqi nga data 1 prill 2021 deri nё datёn 31 maj 2021. Shtetasit …

Read More »

Ambasada gjermane jep informacionin e rëndësishëm për rregullat që duhet të dini para se të udhëtoni në Gjermani

Ambasada gjermane në Shqipëri ka dhënë një informacion të rëndësishëm për rregullat që duhen të ndjekin qytetarët që duan udhëtojnë në Gjermani, për shkak edhe të situatës së koronavirusit. Ambasada njofton se do të duhet të futen në karantinë të detyruar 10-ditore të gjithë ata që do të udhëtojnë nga …

Read More »