Home / Tag Archives: rrefim i jetes

Tag Archives: rrefim i jetes

800 hapa larg Venerës…

Virion Graci9(9 Romani “800 hapa larg Venerës” është rrëfim i jetës së Kristoforit nëpërmjet shpirtit të tij, pas vdekjes së parakohëshme. Shpirti ndahet nga trupi i tij dhe nis jetë të re në natyrë, nëpër shkurre, shtylla, pemë. Shtegëtimi i shpirtit është rikujtim elegjiak, sarkastik i jetës tokësore që ka …

Read More »