Home / Tag Archives: romani

Tag Archives: romani

Romani “TALA” i shkrimtarit Xhevair Lleshi

Nga Rudolf MARKU- Sapo e përfundova së lexuari romanin Tala, dhe në veshët e mi ende jehon e qeshura e zhurmshme e Talës në Grand Hotel të Prishtinës, ku sapo është bashkuar me Ajdin dhe Arinën dhe miqtë e dikurshëm kosovarë të kampingut…Një fund i bukur dhe domethënës, po aq …

Read More »