Home / Tag Archives: rogner

Tag Archives: rogner

Ata po flasin nga Rogneri

Nga Sebastian ZONJA – Kur Ataturkut ju desh që të ndërtonte Turqinë moderne mblodhi njerëzit më besnik dhe i tha: – Të më sillni një listë me 100 patriotë turq brenda kësaj jave! Dhe ashtu ndodhi. Ai përzgjodhi disa prej atyre që mendonte se ishin të duhurit për të drejtuar …

Read More »