Home / Tag Archives: rituale

Tag Archives: rituale

(FOTO) Ritual i çuditshëm! Në këtë fis në Afrikë meshkujt lyhen për t’u tërhequr vëmendjen femrave

Veshjet shumëngjyrëshe, flokët e rregulluara dhe një make-up perfekt, shpesh janë ‘rituale’ që kryhen nga femrat. Por në fisin afrikan Wodaabe, burrat ndjekin këtë stil për të tërhequr vëmendjen e partnereve të tyre të ardhshme. Burrat në Wdaabe, mbajnë gjithmonë pasqyrë kudo që shkojnë, madje dhe para se të shkojnë …

Read More »