Home / Tag Archives: Rini

Tag Archives: Rini

Rini të përhershme? Këto janë ushqimet e pasura me kolagjen që nuk duhet t’i ndani nga tryeza juaj

Kolagjeni është një proteinë që trupi e prodhon natyralisht. Ajo është e rëndësishme për ruajtjen e shëndetit dhe gjallërisë së lëkurës. Përbërësi kolagjen gjendet në çdo organ të trupit, përfshirë kocka, lëkurë, ligamente dhe kërce. Kolagjeni bashkëpunon me proteinën elastinë për të ruajtur elasticitetin e indeve. Ai ka nevojë për …

Read More »