Home / Tag Archives: ringjallja

Tag Archives: ringjallja

RINGJALLJA E TË KATËRTIT TË ‘’KODRËS SË KUQE’’

RINGJALLJA E TË KATËRTIT TË ‘’KODRËS SË KUQE’’ NËPËRMJET DOKUMENTAVE ARKIVALE DHE..ÇFARË NA THA ‘’ARTISTI I POPULLIT’’; SALI SHIJAKU PËR MUHARREM QAMILIN,HEROIN E PASHPALLUR DHE PËR HISTORINË E PIKTURËS ‘’VOJO KUSHI MBI TANK’’ Duro Mustafai/ Edhe pse ishte një nga komunistët dhe partizanët e orëve të para, edhe pse kish …

Read More »