Home / Tag Archives: rindertimet

Tag Archives: rindertimet

Erion Veliaj tek ‘’Koha për t’u zgjuar’’: Shtëpitë individuale dhe pagesat e Rindërtimit i mbarojmë brenda 2020, apartamentet duan dhe një vit

Kryebashkiaku Erion Veliaj i është përgjigjur shqetësimit të qytetarëve në emisionin ‘’Koha për t’u zgjuar’’ me Bashkim Hoxhën në News24. Disa prej qytetarëve hasin vonesa në pagesat si dëmshpërblime nga Bashkia për Rindërtimin, por Veliaj sqaron pse ndodh kjo. Sipas tij 10 ditë i vonon vetëm Prefektura që i shqyrton, më …

Read More »