Home / Tag Archives: Rilindjet

Tag Archives: Rilindjet

Rilindjet urbane dhe qytetare

Sebastian ZONJA- Në Tiranë ka edhe skizofreni të ktilla artistike si fotot më poshtë. Adem Jasharit, i cili shpreh epikën e shqiptarizmës, i vejnë një shatërvan për ta rrethuar, që të freskohet herë pas here buzë “përroit”, që e kanë mbuluar me shumë pemë, pas udhëtimeve romantike. Pra, Ademi nuk …

Read More »