Home / Tag Archives: Rileximi

Tag Archives: Rileximi

PËRSE DUHEN RILEXIMET?

Aurel Plasari/ Në një moshë të herët nuk qenë veçse “romane aventurash”, sidomos këto me det dhe anijethyerje, ndërsa në një tjetër moshë u zbuluakan si “romane mendimi”: “Është e jashtëzakonshme sesi ne kalojmë nëpër jetë me sy gjysmë të mbyllur, me veshë të rënduar, me mendje të përgjumur. Ndoshta …

Read More »