Home / Tag Archives: “Rathe te brendashkruar”

Tag Archives: “Rathe te brendashkruar”

Rudolf Marku boton “ Rrathë të brendashkruar”

Nga Rudolf Marku Doli nga shtypi libri poetik “Rrathe te brendashkruar” , botim i Shtepise Botuese prestigjioze ONUFRI. Libri shperndahet qe nga Dita e Marte ne librarite Onufri ( Rruga Myslim Shyri) dhe ne librarite Adrion dhe Albania, ne Tirane. Nje mirenjohje e vecante i shkon botuesit Bujar Hudhri, i …

Read More »