Home / Tag Archives: pd

Tag Archives: pd

5 ditë pasi mori drejtimin e PD-së, Basha mbledh Kryesinë e partisë dhe jep mesazhin e fortë

Kryedemokrati Lulzim Basha i është drejtuar anëtarëve të kryesisë gjatë mbledhjes së sotme, 5 ditë pas rikonfirmimit në krye të partisë. Basha ka thënë se vota masive që ai mori në garën për kryetar, tregon se demokratët kërkojnë që beteja të vazhdojë. “Demokratët janë të vendosur ta vazhdojnë betejën për …

Read More »

Ibsen Elezi kërkon ndërprerjen e garës për kryetar në PD, gjykata rrëzon kërkesën

Ibsen Elezi, i s’kualifikuar nga gara për kreun e PD-së kërkon ndërprerjen e procesit të zgjedhjeve të kryetarit të Partisë Demokratike. Kërkesa nga Elezi, me objekt “marrjen e masës së sigurimit tyë padisë përmes detyrimit të Partisë Demokratike për të pezulluar procesin e përzgjedhjes së kryetarit të PD deri në daljen …

Read More »