Home / Tag Archives: organizatat

Tag Archives: organizatat

Organizatat e grave reagojnë për grevën e naftëtareve

LETËR E HAPUR   Drejtuar Edi Rama, Kryeministër i Shqipërisë Znj. Belinda Balluku, Ministre e Infrastrukturës dhe Energjetikës Znj. Anila Denaj, Ministre e Financës dhe Ekonomisë Znj. Ogerta Manastirliu, Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale   Për dijeni: Znj. Fiona McCluney, UN Resident Coordinator në Shqipëri Znj. Zhulieta Harasani, Koordinatore …

Read More »