Home / Tag Archives: mediatik

Tag Archives: mediatik

Sfida e institucioneve publike përballë edukimit mediatik

Koalicioni për Edukimin Mediatik prej një viti ka nisur punën për të hartuar dhe mbështetur nisma që nxisin edukimin mediatik dhe mendimin kritik. Koalicioni, i drejtuar nga Instituti Shqiptar i Medias, përbëhet nga 10 institucione publike, organizata jo-fitimprurëse, si dhe përfaqësues të universiteteve, të përqendruar te media, arsimi, dhe të …

Read More »