Home / Tag Archives: gjyqtari

Tag Archives: gjyqtari

KPK jep vendimin për gjyqtarin e Tiranës

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka mbajtur sot seancën e rradhës për objektin e shqyrtimit, gjyqtarin pranë Gjykatës së Rrethit gjyqësor Tiranë, Kreshnik Omari. Procesi i vetingut për Omarin u krye nga trupi gjykues i KPK i kyesuar nga Olsi Komici, me relatore Valbona Shanxhaktarin dhe anëtare Xhensila Pinen. Komisioni …

Read More »