Home / Tag Archives: fjalimi

Tag Archives: fjalimi

Pikëpyetje për shkelje etike kur Presidenti dhe Zonja e Parë mbajnë fjalime politike nga Shtëpia e Bardhë

Sipas zyrtarëve të administratës amerikane, është e ligjshme për Presidentin Trump dhe Zonjën e Parë, Melania Trump të përdorin Shtëpinë e Bardhë për aktivitete që lidhen me Kuvendin Kombëtar Republikan. Por për të tjerët, ndër to edhe punonjës të Shtëpisë së Bardhë apo zyrtarë të administratës, një gjë e tillë …

Read More »