Home / Tag Archives: fiskultura universitet

Tag Archives: fiskultura universitet

Në Shqipëri edhe fiskultura ka dalë universitet!!!!

Gezim Basha Vështirë ta marrësh me mend shkakun e coptimit të Universitetit të Tiranës në kaq shumë mini-universitete! Duket si një lloj Haxhi-qamil-izmi akademik; të gjithë duan tapinë për domenin e tyre. Universitetet e mëdha publike, kudo në botë, funksionojne si një rjet kolegjesh dhe shkollash; nuk mund te kuptohet …

Read More »