Home / Tag Archives: FIFA

Tag Archives: FIFA

FIFA & UEFA reagojnë për bojkotin e kampionatit

FIFA dhe UEFA kanë reaguar për bojkotin e kampionatit të Kategorisë Superiore. Përmes një letre të dërguar Sekretarit të Përgjithshëm të FSHF-së, Ilir Shulku, dy institucionet më të rëndësishme të futbollit në botë inkurajojnë krijimin e një kuadri rregullator kombëtar gjithëpërfshirës, që mbështet zhvillimin e futbollit në të gjitha nivelet …

Read More »