Home / Tag Archives: fidrave dhe kabinave të reja për furnizimin me energji elektrike në Tiranë

Tag Archives: fidrave dhe kabinave të reja për furnizimin me energji elektrike në Tiranë

Kryeministri Rama, inspektoi ndërtimin kabinave elektrike në Tiranë: Në 7 vjet kemi investuar më shumë se sa është bërë në dekada

Kryeministri Rama, inspektoi sot ndërtimin e disa fidrave dhe kabinave të reja për furnizimin me energji elektrike në Tiranë. Ai tha se investimet e reja të qeverisë, do të garantojnë reduktim të humbjes së energjisë. Kreu i qeverisë, tha se në 7 vjetët e fundit, janë bërë më shumë se …

Read More »