Home / Tag Archives: femrat

Tag Archives: femrat

Hugoi dhe femrat…

Nga-Ladi ÇIPA- Për një biograf, puna e të cilit është ndoshta krahasimi i një jete dhe një vepre, Victor Hugo përfaqëson një kulm, për të mos thënë padiskutim,kulmi. Duket gati e pamundur të veçosh Hugoin historik , me atë poet, Hugoin gjeni dhe atë që duket i pandalshëm, siç nuk …

Read More »