Home / Tag Archives: Fehmi Agani

Tag Archives: Fehmi Agani

Libri që iu kushtua Fehmi Aganit

Nga Muhamedin KULLASHI- Kosova. Etablimi i fakteve, Editions Esprit, Paris, 2001. Ky libër u përgaditë nga anëtarët e Komitetit të Kosovës (Paul Ricoeur, Claude Lefort, Edgar Morin, Olivier Mongin, Pierre Hassner, Antoine Garapon etj.) në Paris, në mbarim të vitit 1999. Ai përmban dokumente dhe analiza mbi krimet masive që …

Read More »