Home / Tag Archives: Fatmira Loci

Tag Archives: Fatmira Loci

Qyteti pa qytetërim

Fatmira Loci/ Ikjet asnjëherë nuk janë të mira, dhe pse, shpeshherë synojnë të mirën. U “detyruam” të ikim nga fshatrat, për shkak të mungesave. Mungesë rruge, shkolle, spitali, kulture. Lamë pas gjëra të thjeshta në dukje, po aq të vërteta e jetike, duke shpresuar e besuar se po njihemi më …

Read More »