Home / Tag Archives: Fatmir Terziu

Tag Archives: Fatmir Terziu

Po ti?

Nga Fatmir TERZIU – Në këto muaj, javë dhe ditë të ndjeshme shpirtërore të ikjes së dy prindërve të mi natyrisht jam ndjerë ndryshe. Falenderues për Zotin që më dha mundësitë në kohë pandemie të nderojë Përjetësinë e prindërve të mi të dashur, Baba dhe Nënë. Falenderues për Familjen dhe …

Read More »