Home / Tag Archives: Fatbardh Rustemi

Tag Archives: Fatbardh Rustemi

Bluzat e bardha dhe faqja e zezë

Nga Fatbardh RUSTEMI- Beteja me Covidin-19 u perceptua, si një përballje me “armikun e padukshëm” dhe, si e tillë, ka nxjerrë në pah: protagonizmin e heronjëve në vijën e parë të frontit dhe frymën e deheroizmit të kasnecëve të prapavijës, ku në njërën anë kemi “bluzat e bardha” dhe në …

Read More »