Home / Tag Archives: EVROPA

Tag Archives: EVROPA

Integrimi në Evropë, emancipim i Evropës

Nga Elvis HOXHA – Një Bashkim Evropian në përputhje me amerikanët dhe jo me Rusinë, do ta kuptonte krejtësisht ndryshe integrimin e Serbisë në gjirin e saj. Ajo më së paku do të vendoste para vetes disa kushte që kanë vlerën e parimeve. Dhe këto parime dalin prej vetë logjikës …

Read More »

Joe Biden e ka një problem me Evropën

Nga Tom MCTAGUE- Joe Biden, e ka nisur presidencën e tij me një listë sfidash të mëdha të politikës së jashtme, ashtu si gati çdo paraardhës i tij. Pas 4 viteve të presidencës Trump, administrata e re duhet të kapërcejë skepticizmin në lidhje me aftësinë e Amerikës për t’u përballur …

Read More »