Home / Tag Archives: Eutanazia

Tag Archives: Eutanazia

Eutanazia dhe Vetëvrasja e Asistuar

Shkëputur nga një intervistë ende e pabotuar që kam zhvilluar me profesorin e Etikës në Universitetin Biola në Kaliforni, Dr. Scott Rae. I nxitur nga debati i zhvilluar në emisionin Shqipëria Live në Top Channel vura re një ngatërresë mes koncepteve të Eutanazisë dhe Vetëvrasjes së asistuar. Mendoj që pjesa …

Read More »