Home / Tag Archives: EUROPIANE

Tag Archives: EUROPIANE

Tkurret ekonomia evropiane në tremujorin e parë

FRANKFURT, Gjermani (AP) – Ekonomia evropiane u tkurr me 0.6% në tre muajt e parë të vitit pasi administrimi i ngadaltë i vaksinave dhe bllokimet e zgjatura vonuan rimëkëmbjen dhe nënvizuan sesi rajoni po mbetet pas ekonomive të tjera të mëdha në ringjalljen nga pandemia e koronavirusit . Rënia e …

Read More »

H.K./GRANDE DAME e shoqërisë europiane

Fate VELAJ- …kur sot në mëngjes telefoni më lajmëroi se H.K. ka ditëlindjen, fillimisht u shqetësova sepse pikturës realizuar për të, nuk i kisha bërë akoma kornizën. Por, ashtu siç isha, fillova të rikujtoj takimet e herëpashershme. Bisedat e gjata në telefon. Atje, në Parisin e largët. Shëtitjet apo drekat …

Read More »