Home / Tag Archives: europen

Tag Archives: europen

Lehtësimi i masave, OBSH paralajmëron Europën

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka paralajmëruar se nivelet e vaksinimit në Evropë janë ende larg nga ajo që nevojitet për të ndaluar një ringjallje të virusit dhe u bëri thirrje vendeve të vazhdojnë të respektojnë masat mbrojtëse. “Mbulimi i imunizimit nuk është i mjaftueshëm për t’u mbrojtur nga një ringjallje …

Read More »