Home / Tag Archives: Europa Nostra

Tag Archives: Europa Nostra

Zëri europian për mbrojtjen e kulturës “Europa Nostra” reagon për Teatrin: Ditë e trishtë për demokracinë në Shqipëri

Europa Nostra, ndër organizatat përkrahëse për mbrojtjen e godinës së Teatrit Kombëtar, reagoi me një mesazh në Tëitter pas shembjes së godinës. Kujtojmë se Europa Nostra e kishte shpallur Teatrin Kombëtar mes 7 godinave të rrezikuara në Europë dhe madje ofroi fondet e plota për restaurim duke insistuar në ruajtjen …

Read More »