Home / Tag Archives: euro dollar

Tag Archives: euro dollar

Çfarë po ndodh me kursin e këmbimit?

Në tregun e këmbimit valutor vendas, këtë fillim të muajit dhjetor, leku forcoi pozitat ndaj dollarit amerikan ndërsa humbi terren me monedhën e përbashkët europiane, euron. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, monedha e gjelbër amerikane këmbehet me 103.51 lekë ose 0.34 lekë më pak dhe euro u forcua …

Read More »