Home / Tag Archives: Euro 2020

Tag Archives: Euro 2020

Euro 2020 rikthen “Tirana Fan Zone”, ekrani gjigand instalohet në sheshin “Skënderbej”(FOTO)

Pas dy viteve të vështira prej tërmetit dhe pandemisë, adhuruesit e futbollit do të kenë mundësi të ndjekin Kampionatin Evropian të futbollit në hapësirën e posaçme “Tirana Fan Zone” në sheshin “Skënderbej”. Nëpërmjet një ekrani gjigand të vendosur në qendër të sheshit i cili ka marrë pamjen e tapetit të …

Read More »