Home / Tag Archives: eshte

Tag Archives: eshte

Çfarë është përkthimi i poezisë?

Rudolf Marku/ Si vazhdim i reagimit ndja postimit te djeshem mbi perkthimin, me lejoni te ndaj me ju, ne dy postime ne vazhdim, pergjigjet e dy pyetjeve të bëra nga ALTA- American Literary Translators Association (Lidhja e Përkthyesve letrarë të Amerikës) ne Tetorin e vitit 2008, dhe botuar ne revisten …

Read More »