Home / Tag Archives: erotik

Tag Archives: erotik

Netë ankthi erotik

Nga Dashnor KOKONOZI- Imazhi ynë për erotizmin ishte disi romantik. Deri diku edhe i pafajshëm. Verës bëheshim tre-katër çuna dhe shtinim para të merrnim një kabinë në plazhin e Durrësit. Jeta ishte spartane, sepse refuzonim të merrnim me vete nga Tirana dyshekë, furnela vajguri, pjata etj., Asgjë nga këto, me …

Read More »