Home / Tag Archives: erl kodrta

Tag Archives: erl kodrta

Rënia e Sistemit…

Nga Erl KODRA – Ju mund të lëkundni më shpejt mendjet e një mijë burrave vetëm duke iu drejtuar paragjykimeve të tyre, sesa të bindni një njeri me logjikë.” Robert Anson Heinlein, 7 korrik 1907 – 8 maj 1988, shkrimtar amerikan. “Gabimi që bëni, dhe nuk e shihni, është në …

Read More »