Home / Tag Archives: Erdogani

Tag Archives: Erdogani

“Është koha t’i kthehet shpina Erdoganit”

Kjo mund të jetë mënyra më e mirë për të riparuar marrëdhëniet në planin afatgjatë, ka vlerësuar Nicholas Danforth, anëtar i lartë në Fondin Gjerman, Marshall Nëse, sikur preferojnë të sugjerojnë vrojtuesit, raportet ndërmjet Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Turqisë të kujtojnë një prishje të paralajmëruar treni, lajmi i …

Read More »