Home / Tag Archives: epiqendra

Tag Archives: epiqendra

Tërmeti lëkund Maqedoninë

Rrjeti sizmologjik telemetrik me stacione në Shkup, Vallandovë, Ohër, Shtip dhe Pehçevë, i mirëmbajtur nga Observatori Sizmologjik në Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyroe në Shkup, sot në ora 13:31, regjistroi një tërmet. Epiqendra e tërmetit ka qenë 120 km në juglindje të Shkupit, gjegjësisht në Pehçevë. Tërmeti ishte me fuqi 3.4 …

Read More »